
מועצת העיר אישרה פה אחד את יוזמתו והמלצתו של ראש העיר משה קונינסקי לקרוא לשכונה החדשה על מורדות הכמון ע”ש ראש הממשלה לשעבר אריאל שרון ז”ל.
משה קונינסקי: “אני מודה לחברי מועצת העיר על התמיכה פה אחד בהצעתי. זו בהחלט תעודת כבוד לעיר שמנהיג כמו אריאל שרון שהיה אלוף בצה”ל, שר בכמה משרדים וכמובן ראש ממשלה יונצח בעירנו.”
עפ”י התכנון, השכונה החדשה ע”ש אריאל שרון ז”ל, עתידה לכלול למעלה מ-8,000 בתי אב והיא ממוקמת בצד המזרחי של העיר בין “הר הלמד” ואזור התעשייה והיא מהווה חלק מתכנית כרמיאל 2040 – תכנית המתאר החדשה של כרמיאל שצפויה לקבל תוקף במינהל התכנון בחודש הבא!



כאמור, זו הפעם הראשונה בכרמיאל שמנהיג המזוהה עם הימין מונצח בעיר, כאשר בעבר הונצחו בעיר והוקמו שכונות על שם מנהיגים ממפלגת העבודה: רה”מ יצחק רבין ז”ל*, נשיא המדינה ושר החינוך לשעבר *יצחק נבון ז”ל ופארק הגליל נקרא על שם נשיא המדינה ורה”מ המנוח שמעון פרס ז”ל .